wurzelkraft_glas_600g

P. Jentschura Wurzelkraft BIO 600 gr.

E-mailadres
105,50 €
In Stock

Artikel unieke code: P. Jentschura Wurzelkraft BIO 600 gr.

VANAF NU in biologische kwaliteit en in slechts een smaak!

WurzelKraft is het omnimoleculaire levensmiddel van P. Jentschura. Het combineert op unieke wijze de kracht van meer dan 100 planten. Wurzelkraft is uitermate geschikt om ontstane tekorten aan vitaliserende stoffen en levensenergieën te vullen. In de afgelopen 20 jaar heeft WurzelKraft de markt van vitaalstofleveranciers veroverd voor langdurige gezondheid, schoonheid en prestatie.

WurzelKraft is het omnimoleculaire levensmiddel van P. Jentschura. Het combineert op unieke wijze de kracht van meer dan 100 planten. Het granulaatpoeder met kruiden, bijenpollen vruchten en groenten bevat alle vitamines, mineralen, enzymen en essentiële aminozuren die je lichaam nodig heeft. Wurzelkraft is uitermate geschikt om ontstane tekorten aan vitaliserende stoffen en levensenergieën aan te vullen. Wurzelkfraft neutraliseert afvalstoffen en versterkt de darm- en nierfuncties. Hét superfood voor een goede zuur-base balans! In de afgelopen 20 jaar heeft WurzelKraft de markt van vitaalstofleveranciers veroverd voor langdurige gezondheid, schoonheid en prestatie. 

Lees meer over Wurzelkraft

Beoordelingen

donderdag 25 april 2019
Gebruik dit product reeds zeer lang. Als zeer actieve sporter geeft dit veel energie. vitaminen en mineralen balans is perfect in orde Een aanrader
Carine