Zonnevlecht, Gezondheidscentrum in Budel

Verwijderen huidoneffenheden

Inhoud


In navolging van elektrisch ontharen, kan men zich met de verworven technieken ook specialiseren in het verwijderen van huidoneffenheden. Dit is een welkome aanvulling in uw behandelassortiment. Er is veel vraag naar en ook steeds meer huisartsen verwijzen hun patiënten door naar schoonheidsspecialisten die over deze behandelingsvaardigheden beschikken.

Naarmate we ouder worden kunnen er plekken, bobbels, vlekken e.d. uit het niets op onze huid verschijnen. Dit kan worden veroorzaakt doordat onze huid veel heeft te lijden gehad door bijvoorbeeld veel zon, klimaat, roken, te weinig bewegen, ongezond eten etc, maar ook door erfelijke aanleg. Deze huidoneffenheden zijn volstrekt onschuldig, maar worden wel als cosmetisch storend ervaren. Onderstaande huidoneffenheden zijn onschuldig en mogen worden behandeld:


- Couperose (teleangiëctasieën)
- Fibromen (steelwratjes)
- Hyperkeratose
- Pigmentvlekken
- Milia / comedonen (gerstekorrels / mee-eters)
- Bloedblaartje
- Vetbultjes

Deze huidoneffenheden kunnen met behulp van de elektrisch ontharen technieken op worden verwijderd. Doordat er gewerkt wordt met een klein naaldje kan men cosmetisch verantwoord de huidoneffenheden op een nauwkeurige wijze weghalen zonder de omringende huid onnodig te beschadigen. Na verwijdering blijft er een minimale tot geen litteken zichtbaar. Doordat gewerkt wordt met de blend- en thermolyse techniek kan men gebruik maken van het elektrisch ontharen apparaat, de apilus.

Details

Details

Opleiding

Huidoneffenheden

Lesdagen

1 lesdag

Vooropleiding

Beschikt over vaardigheden elektrische ontharen

Kledingvoorschriften

Het is verplicht tijdens de praktijkdagen professionele witte kleding/jas te dragen.

Lesmateriaal

Incl. syllabus en exclusief apparatuur*

Opleidingskosten

€ 250,-

 
* Indien u niet beschikt over een apparaat ten behoeve van elektrisch ontharen, kunt u via NEM-products de apilus junior huren, informeer vrijblijvend naar de kosten.
(Borg € 500 , huur per maand € 165,- minimaal 6 maanden huurafname)

 

Kalender

Overzicht van de actuele cursus- en opleidingsdata 2016-2017. 


Klik hier voor de kalender