Rayosole

Rayosole is een sensitief basisch badproduct van natuurlijke mineraalzouten, edelstenen en basische componenten. Basische vol- en voetbaden, basische wikkels en sokken stimuleren de uitscheiding van zuurslakken via de huid. De nieren worden ontlast. De zich in de Rayosole bevindende Himalayazouten bevatten een uitgebalanceerd mengsel van sporenelementen, die tijdens een bad via de huid door het lichaam worden opgenomen. Met hun ontslakkende en opbouwende werking stimuleren de uitgekozen edelstenen het ontslakkingsproces en de daaropvolgende regeneratie. Een bad in Rayosole ondersteunt de natuurlijke verzorging van uw huid.

Samenstelling

Himalayazout, natriumhydrogeencarbonaat, kaliumcarbonaat, magnesiumcarbonaat, barnsteen, rozenkwarts, amazoniet, agaatDosering ligbad:

  • 100 liter water
  • 4 volle eetlepels  

Dosering voetbad:

  • 10 liter water
  • 1 volle eetlepel

Dosering wikkel / sokken:

  • 5 liter water
  • 1 volle eetlepel


Lig- en voetbad

Vul de badkuip met warm water of doe warm water in een bak voor een voetbad (ca. 37 °C) Laat de juiste hoeveelheid Rayosole in het badwater oplossen. Neem een bad gedurende tenminste 30 minuten. Ideaal is een badduur van 1 uur. Wrijf de uittredende zuurslakken elke 5 à 10 minuten met een massagespons of -borstel af. Dep uw huid na het baden droog. Niet met crème insmeren. 

Wikkel en sokken

Vul een bak met 5 l warm water (37°C). Laat 50 g Rayosole in het water oplossen. Voor een wikkel weekt men een katoenen handdoek, voor sokken een paar katoenen kniekousen 5 minuten in de Rayosole en wring de handdoek resp. de sokken flink uit. Leg de wikkel op de gewenste plek (nieren, lever, kuiten) of trek de Solesokken aan. Dek de wikkel met een droge handdoek af. Over de sokken trekt u een paar droge katoenen kniekousen aan Inwerktijd: minstens een uur, het beste de hele nacht. Bij koude voeten is een bedkruik aan te bevelen. Optimalisering van de ontslakkende werking door oriëntatie op de maan Vanuit energetisch oogpunt is het aan te bevelen tenminste twee volbaden per maand georiënteerd aan de maanstanden te nemen. Ervaring leert dat de ontslakkingsprocessen kort na volle maan en opbouwende processen kort na nieuwe maan optimaal verlopen.