Natuurlijke producten

voor uw zuur-base-huishouding

Het merk P. Jentschura staat al 25 jaar garant voor hoogwaardige basische producten voor de lichaamsverzorging, levensmiddelen met een baseoverschot en regeneratieve zuurstoftoepassingen. De natuur in haar hele perfectie is voor ons voorbeeld voor onze filosofie.

Ontzuren met het Driestappenplan van P. Jentschura

P. Jentschura heeft een driestappenplan ontwikkeld naar gezondheid en schoonheid. Volg Jentschura's BasenKuur om geheel te ontzuren en ontslakken. De kuur bevat basenopbouwende biologische voeding, zuiver plantaardige vitale stoffen en basisch-minerale lichaamsverzorging. 

Driestappenplan P. Jentschura
P.Jentschura biologische 7x7 Kruidenthee

7x7 KruidenThee

De biologische 7x7 KruidenThee combineert de fijne smaak, veelvoud aan elementen en de universele werking als slakkenoplosser (ontzuren) in één enkel product.

P.Jentschura Wurzelkraft plantaardige voeding

Wurzelkraft

Plantaardige voeding in de vorm van een granulaatpoeder met bijenpollen, vruchten, kruiden en groenten. De diversiteit van de natuur is onuitputtelijk en onvervangbaar.

P.Jentschura MeineBase basisch mineraalzout

MeineBase

Basisch mineraalzout voor lichaamsverzorging - de natuurlijkste lichaamsverzorging van de mens. Voor een optimale ontzuring van het lichaam.

P.Jentschura biologische MorgenStund

MorgenStund

Biologische MorgenStund’ bevat geselecteerde ingrediënten zoals de glutenvrije zaden van gierst, boekweit, amarant, alsook zonnebloem en pompoenpitten en zoete amandelen.

P.Jentschura TafeltjeDekJe

TafeltjeDekJe

Heel gemakkelijk en in een mum van tijd klaar, deze heerlijke biologische maaltijd van quinoa, gierst, rijst, aardappelen, worteltjes, uien, erwten, tomaten, prei, kruiden en specerijen.

P.Jentschura BasenSchauer

BasenSchauer

BasenSchauer geeft met zijn basische pH-waarde van ca. 7,5 en zijn waardevolle inhoudstoffen zoals Aloë Vera een vitaliserende en harmoniserende verzorging voor elk huidtype.