Ontzuren met ontzuringsproducten

Hedendaagse voedings- en eetgewoonten evenals stress en een ongezonde levensstijl verstoren het zuur-base-evenwicht van het lichaam. Steeds vaker zien wij verzuring van het lichaam, en teveel zuren kunnen het lichaam belasten en kosten veel energie. Op deze manier wordt de basis gelegd voor vele ziekten, de zogenaamde welvaartsziekten oftewel civilisatose. Daarom is het belangrijk om het lichaam te ontzuren (detoxen). 

Zonnevlecht is importeur van P. Jentschura in Nederland & België.

Weinig mensen leggen een relatie tussen een verstoring van het zuur-base-evenwicht en deze ziekten, omdat ze de samenhang niet kennen. De gezondheid van uw lichaam gaat dan ook altijd samen met een evenwichtig dieet tussen basen en zuren. Ontzuren & detoxen van het lichaam is dus noodzakelijk. 

Stappen lichaam ontzuren 

  1. Jentschura heeft een drie stappenplan ontwikkeld naar gezondheid en schoonheid:
  1. Reiniging (7x7 Kruidenthee)
  2. Regeneratie (Wurzelkraft)
  3. Uitscheiding (MeineBase Badzout) 

Volg de Mijn BasenKuur om geheel te ontzuren en ontslakken. De kuur bevat basenopbouwende voeding, zuiver plantaardige vitale stoffen en basisch-minerale lichaamsverzorging met een pH-waarde van 8,5. De producten om te ontzuren die tijdens deze kuur worden gebruikt kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt bij specifieke klachten. 

Lichaam ontzuren: begin direct 

U kunt een uitgebreide beschrijving over de verschillende producten om te ontzuren en hun werking vinden door het betreffende product in het menu te klikken.