MeineBase_1500g

P. Jentschura MeineBase Badzout 1500 gr.

E-mailadres
35,60 €
In Stock

Artikel unieke code: P. Jentschura MeineBase Badzout 1500 gr.

Basische lichaamsverzorging met een pH-waarde van het badwater van ca. 8,5. Meine Base Badzout is uitstekend geschikt voor ligbaden, zitbaden en douchebaden, maar ook voor hand- en voetbaden. Ook voor massages, tandverzorging en basische spoelingen van neus, mond en keel is Meine Base Badzout zeer bruikbaar

Het basisch-mineraalzout MeineBase reinigt, verzorgt en regenereert bijzonder intensief. Het gecertificeerde natuurcosmeticaproduct optimaliseert het zelfvettent vermogen van de huid en zorgt voor een zachte en  stralende huid. MeineBase met een pH-waarde van 8,5 stimuleert de uitscheiding van afvalstoffen via de huid en ondersteunt daarmee een gezond zuur-base evenwicht. Basisch mineraalzout kan ingezet worden bij huidklachten, zoals acne, psoriasis, eczeem, schimmels en huidirritaties. De 8 edelstenen  in het mineraalzout werken op de verschillende chakra’s van het lichaam. De edelstenen helpen de chakra’s te openen en zorgen voor een continue energiestroom. 

MeineBase is uitstekend geschikt voor lig-, voet- en handbaden, maar ook als peeling onder de douche, voor massages, als deodorant, tandverzorging en basische spoelingen van neus, mond en keel. Baden met MeineBase zijn zowel geschikt voor volwassenen als baby’s en kinderen. 

Lees meer over MeineBase

Beoordelingen

woensdag 26 juni 2019
Dit badzout is een cadeautje voor de intensieve sporter! Na een work-out zullen je spieren sneller herstellen door de opname van de hoogwaardige mineralen. Daarnaast voelt je huid glad en soepel aan. Mijn kinderen gebruiken het overigens ook en vinden een zoutbad erg aangenaam!