Gratis pH-waarde test indien je een product uit onze webshop aanschaft

De pH is een maat voor hoe zuur of alkalisch (basisch) urine is

Een disbalans in je zuur-base evenwicht is via de urine makkelijk te meten. Dit kun je zelf thuis doen met de pH strips. Vraag via onderstaande formulier gratis pH strips aan.

urinetest

 

- gemiddelde pH-waarde tussen 6.5 en 7.0 =
   geen significante verzuring

- gemiddelde pH-waarde tussen 5.5 en 6.5 =
   middelmatige verzuring

- gemiddelde pH-waarde tussen 4.5 en 5.5 =
   hoge mate van verzuring

De pH is een maat voor hoe zuur of alkalisch (basisch) urine is. De pH waarde van de urine schommelt. Zo is de pH waarde van je urine in de ochtend altijd iets lager dan in de middag.

Gewenst is een pH waarde rond de 7. 

  • • 07.00 uur ’ s ochtends  (voor je ontbijt): 6,2 – 6,4
  • • 10.00 uur voormiddag : 7,2-7,4
  • • 12.00 uur middag (voor je lunch) : 6,8 – 7,1
  • • 16.00 uur namiddag : ph 7,4 – 7,7
  • • 18.00 uur voor het avondeten: 6,7 – 7 

Heb je een pH waarde lager dan 4,5? Trek aan de bel en start met ontzuren. Een pH waarde lager dan 4,5 kan zorgen voor een blijvende nierbeschadiging

Een pH waarde hoger dan 7,8 is te basisch. Medicijngebruik of chronische ziekte kunnen dit veroorzaken. Ook dan is het belangrijk om intensief te ontzuren.

Een te lage (of juist te hoge) pH waarde wordt veroorzaakt door een overschot aan zuren en gifstoffen (zoals verkeerde voeding, stress, straling, medicatie en milieugifstoffen) en een tekort aan base (mineralen, vitamines, enzymen en spoorelementen)  Een verstoring in je zuur-base evenwicht, ook wel verzuring genoemd, betekent dat je lijf te veel afvalstoffen binnenkrijgt en moeite heeft met de uitscheiding hiervan. Afvalstoffen die niet goed uitgescheiden kunnen worden via je uitscheidingsorganen, zoals je darmen, nieren en longen, worden opgeslagen in (vet) weefsels, spieren, gewrichten of willen eruit via je huid (hallo huidklachten). Je huid is je grootste uitscheidingsorgaan en daarom zijn baden in basisch mineralenzout ook zo goed. Een verstoorde zuur-base balans zorgt voor de-mineralisatie - je mineraaldepots worden leeg getrokken  en de opname van mineralen vermindert. Mineralen aanvullen is een must bij elke vorm van verzuring.

Is jou zuur-base evenwicht verstoord? Start vandaag nog met de Base kuur! Zorg voor een overschot aan basische voeding, reduceer stress en maak van je huis een stralingsvrije plek om op te laden.

Aanvraagformulier voor GRATIS pH-waarde test bij aanschaf van een product uit onze webshop.

Ervaringen

Wat anderen over P. Jentschura zeggen

Monica Meier-Ivancan
Monica Meier-IvancanModel & presentatrice
Ik sta helemaal achter dit geniale gezondheidsconcept en weet dat ik mezelf en mijn familie met de producten en de behandelingen iets goeds doe.
Katja Wilk
Katja WilkProfessionele schoonheidsspecialiste
Mijn klanten waarderen de verschillende toepassingen bij de basische lichaamsverzorging. Daarom ben ik al vele jaren een gelukkige partner in cosmetica van P.Jentschura.
Stefaniegoldmarie
StefaniegoldmarieFood- en lifestyleblogster
Met MorgenStund' begin ik de dag vol energie! Ik houd ervan om het basische ontbijt steeds weer te variëren met allerlei ingrediënten zoals fruit en noten.