MorgenStund_2000g

P. Jentschura MorgenStund' 2000 gr.

E-mailadres
31,50 €
In Stock

Artikel unieke code: P. Jentschura MorgenStund' 2000 gr.

Deze brei op basis van gierst en boekweit, met appel en ananas, met pompoenpitten, zonnebloempitten, zoete amandelen en amarant, is samengesteld, om een voor alle mensen verdraagzame en gelijkmatige gezond ontbijt aan te kunnen bieden: basevormend en ballaststofrijk, licht verteerbaar, omdat het glutenvrij en zowel cholesterolarm als ook purinearm is en zonder toegevoegde stoffen.

Morgenstund op basis van gierst en boekweit met appel, ananas, pompoenpitten, zonnebloempitten, zoete amandelen en amarant levert een gezond en makkelijk verteerbaar ontbijt. Basisch, gluten- en lactosevrij, licht verteerbaar, cholesterolarm, purinearm en zonder toegevoegde stoffen. Bijzonder voedzaam en rijk aan vitamines en mineralen, waaronder ijzer, magnesium zink en biotine  Lekker als pap met fruit en noten, maar ook heerlijk als granola, pannenkoeken, basisch brood en als gezonde snack. Met de receptenvan Morgenstund kun je eindeloos variëren. 

Lees meer over MorgenStund'

Beoordelingen

donderdag 25 april 2019
Dit product werd me aangeraden door een arts als behandeling van een slechte spijsvertering. Heerlijk ontbijt. Warm of koud. Met vele mogelijkheden tot variatie. Geeft geen opgeblazen gevoel achteraf. Fijn te combineren met vers seizoensfruit.
Jan
donderdag 25 april 2019
Sinds vele jaren mijn ontbijt. Geeft energie tot s middags. Een goede smaak, perfecte mengeling van granen en vruchten.veel variaties zijn mogelijk. Voor mij het beste wat er op de markt is. Topprodukt
Carine