Zonnevlecht, Gezondheidscentrum in Budel

Opleiding NLP Trainers training - Presenteren

Opleiding tot gecertificeerde NLP Trainer

U heeft een NLP Practitioner en de NLP Master opleiding met goed resultaat afgesloten en u bent toe aan nog meer verdieping binnen NLP of u wilt zich meer verdiepen in het presenteren in de breedste zin van het woord. Volg dan bij ons de opleiding Presenteren/ Trainers Training.

Om deel te nemen aan deze opleiding heeft u geen vooropleiding in NLP nodig. Ook als u simpelweg beter wilt leren presenteren is deze opleiding geschikt voor u. Wij gaan met u werken aan het onder controle houden van zenuwen, uw verhaal met passie over te brengen en de inhoud van uw presentatie perfect af te stemmen op uw specifieke doelgroep.

Heeft u wel een vooropleiding in NLP en wilt u zelf trainingen gaan geven? Dan leiden wij u op om met enthousiasme en passie voor een groep cursisten te staan en krijgt u een certificaat waarmee u gemachtigd bent zelf NLP trainingen te verzorgen.

Tweedelige opleiding

De opleiding bestaat uit twee gedeeltes: het eerste gedeelte van opleiding Presenteren neemt 12 dagen in beslag en iedereen kan deelnemen. Mensen die een NLP Practitioner en Master diploma hebben kunnen deelnemen aan het tweede deel. Dit is een 4 dagen durend traject waarin u een examen aflegt. Aan het einde van deze 4 dagen bent u een gecertificeerd NLP Trainer.

Tijdens deze opleiding leert u:

  • aan te sluiten op leerstrategieën van uw publiek.
  • charismatisch over te komen tijdens het vertellen van uw verhaal of het geven van een training.
  • balans aan te brengen in uw presentatie (inhoud).
  • hoe zenuwen te bedwingen.
  • gebruik te maken van verschillende presentatiestijlen.
  • de aandacht en energie hoog te houden.


On-the-spot-coaching

Tijdens deze opleiding Presenteren leert u beter te presenteren op het onderwerp dat u belangrijk vindt. Misschien wilt u zich zelf beter kunnen presenteren tijdens een sollicitatie of heeft u een baan waarin van u wordt verwacht regelmatig presentaties te houden voor klanten of eigen personeel. Als u de benodigde vooropleiding hebt gehad geven wij u een verdieping op de stof van NLP en leiden wij u op om zelf opleidingen te kunnen verzorgen.

De opleiding Presenteren wordt dus op elke individuele uitdaging aangepast. Iedereen wordt gecoacht tot het probleem verholpen is. U krijgt meteen de tools in handen om op een andere manier te presenteren. Dit noemen wij "on-the-spot-coaching".

 

Details

OpleidingOpleiding Presenteren - Trainers training 
Dagen 

Deel 1: 12 dagen (Opleiding Presenteren)
Deel 2: 4 dagen (Evaluatie)

Mensen die een NLP Practitioner en Master diploma hebben kunnen deelnemen aan het deel 2. Dit is een 4 dagen durend traject waarin u een examen aflegt. Aan het einde van deze 4 dagen bent u een gecertificeerd NLP Trainer.

Lestijden
13.00 uur - 19.00 uur 
Lesmateriaal  Inclusief syllabus
Prijs Deel 1: € 2990,-
Deel 2: € 1600,- 
 

Prijs is incl. lunch en lesmateriaal. 

Docent NLP

Grondleggers van NLP zijn Bandler, Grinder, Baetson, Satir, Erickson, Dilts. Zij hebben allemaal les gegeven aan een aantal grote namen als Tad James, John Overdurf, en Julie Silverthorn.

Docenten Henk & Carla Beljaars zijn 2 van de 6 Master Trainers, die geïnstalleerd zijn in Nederland door John Overdurf en Julie Silverthorn.