Biotensor

De Biotensor is een uniek instrument voor het testen van energetische toestanden en functies. In handen van een geoefende gebruiker is de Biotensor geschikt en vaak onmisbaar bij uiteenlopende onderzoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld de Biotensor benutten voor het lokaliseren van energetische, magnetische atoomstructuren in de natuur, in het menselijk lichaam en in allerhande elektrische apparaten.

De Biotensor is een veelzijdig apparaat en maakt het voor de geoefende gebruiker mogelijk testen en onderzoeken uit te voeren op het gebied van bijvoorbeeld:

  • Allergieën
  • Voedselcombinaties
  • Aardstralen en wateraders
  • Huizen onderzoek op eventuele ziekmakende straling
  • Medicijnen op geschiktheid voor bepaalde personen in specifieke situaties
  • Vitamines, mineralen en homeopathie
  • Juwelen en amuletten op positieve en negatieve uitstraling


De Biotensor is van onschatbare waarde. Daarom worden er regelmatig cursussen en workshops georganiseerd.

Zoals u weet, bestaat alles in het universum uit trillingen. Alles, maar dan ook alles, heeft een eigen trilling. Ook alle organen hebben een verschillende trilling ten opzichte van elkaar. De Biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Met dit apparaat kunt u ook oordelen over hoeveel energie op een bepaald moment op een plaats zit of of een medicijn geschikt is voor dat lichaam en dan aangeven welke therapie op dat moment geschikt is. Het werken met de Biotensor gaat razendsnel, binnen een minuut kunt u tientallen produkten testen. Het gebruik van de Biotensor is in zeer korte tijd te leren. Daarvoor zijn de cursusdagen en workshops een unieke gelegenheid. Iedereen kan er aan mee doen.

Vraag naar onze uitgebreide kogelgelagerde roeden en pendels!