Voedingsadvies

Intake

Intake

Tijdens een intakegesprek van 45 minuten bespreken we jou doelen / klachten, medische achtergrond en huidige voedingspatroon. Op basis hiervan ontvang je een persoonlijk voedingsadvies wat je digitaal toegestuurd krijgt. 

Lab onderzoek & urineanalyse

Lab onderzoek & urineanalyse

Wil jij meer inzicht in je gezondheidssituatie? Tijdens een consult is het mogelijk om verschillende analyses te doen door middel van bloed-, speeksel- en urinetesten.

Vervolgconsult

Vervolgconsult

Tijdens het vervolgconsult bespreken we aan de hand van het advies wat goed en minder goed is gegaan. We doen een meting en beantwoorden al je vragen en stellen we nieuwe doelen op en reiken we je handvaten aan.

Natuurgeneeskundige behandeling

Voetfreflex therapie

Voetfreflex therapie

De Voetreflex therapie is erop gericht het lichaam in balans te brengen. De voetreflextherapeut geneest dus niet zozeer, maar bevordert vooral de natuurlijke processen binnen het lichaam. De speciale voetmassage is daarnaast ook nog eens heel ontspannend!

Bioresonantie therapie

Bioresonantie therapie

De Bioresonantie therapie beïnvloedt met haar trillingen op energetisch informationeel niveau de lichamelijke processen van de individuele patiënt. Het Bioresonantie apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in ons lichaam traceert en opheft. 

Stimatriph pijnbehandeling

Stimatriph pijnbehandeling

Electro therapie wordt al meer dan honderd jaar met positieve resultaten toegepast als ondersteuning bij medische behandelingen met medicatie. De laatste jaren zijn er vele vormen van electro therapie ontwikkeld. Een van de ontwikkelingen is het gebruik van micro stroom.

Bach Bloesem therapie

Bach Bloesem therapie

Onze gezondheid hangt nauw samen met hoe wij leven. Water is de ‘Moeder van het Leven'. Alle leven bevat water. Ons lichaam bevat ongeveer 70% water.

Therapie voor kinderen

Therapie voor kinderen

Een ontroostbare baby, eczeem, allergische reacties, astmatische benauwdheid, hyperactieve kleuters of juist een onherkenbaar lusteloos kind.