Zonnevlecht, Gezondheidscentrum in Budel

Ziekte van Lyme

De ziekte van Lyme rukt op!

Uit de jaarlijkse cijfers van het RIVM kunt u zien dat de frequentie van een tekenbeet de laatste jaren sterk toeneemt. Overeenkomstig neem ook het aantal door (huis/)artsen gemelde gevallen van de ziekte van Lyme toe.

Dat is slechts "het topje van de ijsberg", omdat er een aantal reden zijn om van een belangrijke onderrapportage te spreken, immers:

  • de ziekte kan naast teken ook door andere insecten worden overgebracht.
  • de symptomen niet direct optreden, afhankelijk van de conditie van het immuunsysteem.
  • de ziekte zich veel later kan openbaren met een groot aantal vage klachten, die niet direct in de richting van de ziekte van Lyme wijzen.
  • de ziekte kan worden overgedragen van mens op mens.
  • huidige laboratorium bloedtesten niet specifiek en gevoelig genoeg zijn (NB bioresonatie wel!)

Voor de behandeling adviseren we:
  • bij een tekenbeet of verdenking binnen 3 weken door te verwijzen naar de arts voor een antibioticabehandeling.
  • bij een latere of chronische vorm van Lyme de combinatie van bioresonantie en natuurlijke antimicrobiële middelen zoals Samento©, Burbur-detox en/of Cumanda©.


Voor meer informatie, een 'second-opinion' en/of behandelschema neemt u contact op met Zonnevlecht

Overklaarbare klachten?

De ziekte van Lyme verschuilt zich hardnekkig achter meer dan driehonderd aandoeningen

Elk jaar zijn het er meer: volwassen en kinderen die een tekenbeet oplopen en nietsvermoedend besmet worden met de ziekte van Lyme ofwel Borreliose. Het is moeilijk om de ware aard van deze spiraalvormige bacterie te doorzien. Want deze ziekteverwekker verschuilt zich hardnekkig achter meer dan driehonderd aandoeningen en wordt daardoor vaak niet herkend als de veroorzaker van gewrichtsklachten, neurotische aandoeningen, chronische vermoeidheid, Alzheimer, Parkinson of fibromyalgie. Gezondheidscentrum Zonnevlecht verdiepte zich in de gevolgen van tekenbeet-infecties. Via de bioresonantiemethode herkent en behandelt het gezondheidcentrum de ziekte van Lyme.

Besmetting Borreliose meten

De ziekte van Lyme heeft het vermogen een groot aantal andere ziektes te imiteren. Wie vermoedt dat ernstige vermoeidheid, halfzijdige gezichtsverlamming, slaap- en concentratieproblemen, klierzwellingen of seksuele stoornissen het gevolg kunnen zijn van een besmette tekenbeet? Onderzoek toonde aan dat bij een groot aantal ziektes vaak niet wordt gedacht aan een tekenbeet. Die misschien al jaren geleden opgelopen is. Via een meting stelt Gezondheidcentrum Zonnevlecht vast of klachten en ziektes het gevolg zijn van een besmette tekenbeet.

Niet iedereen die besmet is met Borreliose krijgt meteen klachten. Dat is juist het verraderlijke van deze bacterie. De ziekte kan jarenlang sluimeren voordat besmetting zich openbaart. Registratie via het bioresonantieapparaat bij Gezondheidscentrum Zonnevlecht maakt gelijk duidelijk of klachten veroorzaakt worden door Borreliosebesmetting. Niet alleen toont het apparaat onmiskenbaar de infectie aan, maar via bioresonantie en ondersteunende producten krijgt het lichaam ook de kans om zich te herstellen van deze nog te weinig onderkende, maar inmiddels wereldwijde Borreliose-epidemie.

Een ontspannen boswandeling kan uitmonden in een jarenlange aanhoudende kwelling. Volgens voorzichtige prognoses worden jaarlijks tussen de 1,2 en 1,5 miljoen Nederlanders door een teek gebeten en krijgt tachtig procent de ziekte van Lyme. In Oostenrijk ligt het besmettingspercentage inmiddels op honderd procent. Omdat de teek warme lichaamsplekken opzoekt en geen jeuk veroorzaakt blijft de beet van een infecteerde teek soms onopgemerkt. Toch hecht deze ziekteverwekker zich onderhuids vast, zuigt zich vol met bloed en verspreidt zijn ziekmakende stoffen door het lichaam. Er ontstaan griepachtige klachten die later kunnen leiden tot chronische aandoeningen zowel lichamelijk als psychisch.

Met bioresonantie en ondersteunende therapieën in de vorm van een medicinale plant richt Gezondheidscentrum Zonnevlecht zich op de slopende effecten van Borreliose. Belangrijk is de ontgifting van nieren, lever en lymfe in combinatie met ontzuringsmethoden. Deze therapie versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam en krikt het immuunsysteem op. Lichaam en geest hervatten hun werkzaamheden en functioneren weer zoals het hoort.

Ook voor preventieve bescherming tegen besmetting met Borreliose heeft Zonnevlecht een goed alternatief.

Vraag of afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op met een van onze therapeuten
Tel: +31 (0)495-492173 voor beide praktijken Budel & Valkenswaard

   

Bel mij terug


Symptomen Ziekte van Lyme

Wilt u weten welke klachten kunnen ontstaan door een tekenbeet?