Zonnevlecht, Gezondheidscentrum in Budel

Voetreflex therapie

voetreflex massageVoetreflex therapie is gebaseerd op spieren en voeten, ook wel voetreflex massage genoemd. Alle spieren, organen, klieren en andere delen van de mens corresponderen met bepaalde delen van de voetzolen. Door de juiste plekken op de voeten te behandelen (voetreflex, door middel van een speciale handgreep- techniek), worden de klachten elders in het lichaam aangepakt.

Hoe werkt de voetreflex massage?

De Voetreflex therapie is erop gericht het lichaam in balans te brengen. De therapeut geneest dus niet zozeer, maar bevordert vooral de natuurlijke processen binnen het lichaam. De speciale voetmassage is daarnaast ook nog eens heel ontspannend!

Wordt voetreflex therapie vergoed?

Er is een aantal zorgverzekeraars dat Reflex therapie vergoedt, mits gegeven door een door de VNRT erkende therapeut. De Zonnevlecht beschikt over therapeuten die bij het VNRT (Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten) zijn aangesloten.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek in Budel. Vraag ook naar een gratis proefbehandeling voetreflex van 20 min.

Vraag of afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op met een van onze therapeuten
Tel: +31 (0)495-492173 voor beide praktijken Budel & Valkenswaard

   

Bel mij terug


Informeer naar vergoedingen


Klik hier voor meer info

Wat is verzuring?

Hedendaagse voedings- en eetgewoonten evenals stress en een ongezonde levensstijl verstoren ons zuur-base- evenwicht. Steeds vaker zien wij verzuring van het lichaam.