Zonnevlecht, Gezondheidscentrum in Budel

Verzamelpuntcorrectie

Wat is het verzamelpunt?

Aan de Universiteit van Exeter is door Dr. Jon Whale en Dr. Angela Blaen aangetoond dat we beschikken over een of meerdere punten op ons lichaam die in directe verbinding staan met de omgevingsenergie.

Dit punt wordt "het verzamelpunt" genoemd. Uit langdurig onderzoek is gebleken dat "het verzamelpunt" er in grote mate toe bijdraagt hoe wij ons voelen en hoe wij zaken van buitenaf waarnemen en/of interpreteren.

Een verkeerde locatie, of wanneer "het verzamelpunt" zich gesplitst heeft, leidt van vage tot zeer ernstige lichamelijke klachten of misinterpretatie van de werkelijkheid, met psychische problemen tot gevolg.

Waar zorgt verzamelpuntcorrectie voor?

Onderzoek heeft aangetoond dat "het verzamelpunt" te corrigeren is. Wanneer er tijdig verzamelpuntcorrectie plaatsvindt, kunnen veel klachten worden verminderd, zoals depressieve klachten, bovenmatige vermoeidheid, met hoge bloeddruk gepaard gaande klachten, apathie, maagklachten, leerproblemen, ADHD, stress, paniek e.d.
Correctie en het juist lokaliseren van "het verzamelpunt" kan leiden tot minder medicijngebruik. In Engeland is men al werkzaam in verschillende ziekenhuizen waarbij verzamelpuntcorrectie helpt bij een spoedig herstel voor of na een operatie.

Toepasbaarheid van de verzamelpuntcorrectie

Een juiste locatie van "het verzamelpunt" geeft meer energie en vermindert klachten zoals hierboven is omschreven. De juiste locatie van het verzamelpunt vergroot de kans op herstel bij ziekte en operatie. In samenspraak met arts en/of therapeut vergroot dit de effectiviteit van de voorgeschreven behandeling, maar ook bij minder ernstige klachten, met name ontstaan in deze hectische en stressvolle tijd. Mensen raken uit hun evenwicht, voelen zich moe en opgejaagd.

Vraag of afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op met een van onze therapeuten
Tel: +31 (0)495-492173 voor beide praktijken Budel & Valkenswaard

   

Bel mij terug


Informeer naar vergoedingen


Klik hier voor meer info

Wat is verzuring?

Hedendaagse voedings- en eetgewoonten evenals stress en een ongezonde levensstijl verstoren ons zuur-base- evenwicht. Steeds vaker zien wij verzuring van het lichaam.