Zonnevlecht, Gezondheidscentrum in Budel

Bach Bloesem

Bach bloesem is een plantenextract die positief inwerkt op emoties. De Bach Bloesem Remedies zijn vernoemd naar dr. Bach, die deze natuurlijke medicijnen ontwikkelde. Hij ontdekte dat stoffen uit wilde bloemen en planten invloed kunnen uitoefenen op hoe mensen in het leven staan.

De Bach Bloesem Remedies zijn er dan ook op gericht om negatieve emoties en karaktertrekken om te zetten in een positieve levensinstelling. In totaal zijn er 38 verschillende Bach Bloesems die ieder een eigen uitwerking hebben.

De Bach Bloesem therapie

De Bach Bloesem therapie bestaat uit het innemen van druppels, die zijn opgelost in een beetje water. De druppels zitten in kleine pipetflesjes. De druppels moeten enkele keren per dag worden ingenomen. De Bach Bloesem therapie is erop gericht de cliënt in een goed emotioneel evenwicht te brengen. Voor extreme emoties zijn er de Rescue-druppels en de Rescue-cream, die onmiddellijk gebruikt kunnen worden als zich noodgevallen voordoen.

U kunt zich bij Zonnevlecht laten testen op Bach Bloesem wat uw gemoedstoestand is.

Vraag of afspraak maken

Neem vrijblijvend contact op met een van onze therapeuten
Tel: +31 (0)495-492173 voor beide praktijken Budel & Valkenswaard

   

Bel mij terug


Informeer naar vergoedingen


Klik hier voor meer info

Wat is verzuring?

Hedendaagse voedings- en eetgewoonten evenals stress en een ongezonde levensstijl verstoren ons zuur-base- evenwicht. Steeds vaker zien wij verzuring van het lichaam.