Zonnevlecht, Gezondheidscentrum in Budel

Straling

Voel je vitaal in een elektronische wereld!

Uit studies is gebleken dat mensen tijdens hun slaap zeer goed therapeutisch behandeld kunnen worden. Helaas geldt ook het omgekeerde. Gedurende de slaap kunnen storende velden, zoals bijv. elektrische en magnetische wisselvelden, geologische stoorvelden - om maar enkele te noemen - het organisme sterker negatief beïnvloeden dan wanneer het wakker is. Als men zich realiseert hoeveel tijd men slaapt (ongeveer een derde deel van het leven) wordt duidelijk, waarom het verwijderen van plaatsgebonden stoorvelden zo belangrijk is. Niet alleen de aarde zelf, maar ook elektrische apparaten, gsm-telefoons, zendmasten en beeldschermen verspreiden straling. Iedereen staat aan die straling bloot, maar op sommige plekken kan deze straling veel hoger zijn dan op andere. Bovendien is de ene mens hier gevoeliger voor dan de andere. Het langdurig bloot staan aan meer of minder hevige straling kan tot klachten leiden als vermoeidheid, spierklachten, angsten, slaapstoornissen, bedplassen en allergieën.

 

Vermindering van onze vitaliteit
Draadloze elektronische apparatuur is niet meer weg te denken. We stellen ons onbewust bloot aan een wereld vol draadloze telefonie, computers, UMTS zendmasten, of andere elektronica. Dat betekent een dagelijkse belasting voor ons lichaam. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de nabijheid van elektromagnetische straling kan leiden tot een vermindering van de vitaliteit. Dit wordt ook wel ‘elektrostress' genoemd. Veel voorkomende symptomen van ‘elektrostress' zijn (chronische-) vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, duizeligheid, oorsuizingen, gespannenheid en hyperactiviteit bij kinderen.

Krijg meer energie en verminder de klachten
Elektromagnetische straling blijft toenemen. Daarom is het belangrijk dat u zichzelf kunt beschermen tegen toenemende straling. De Zonnevlecht adviseert u wetenschappelijk geteste beschermingsproducten waarmee u nadelige gezondheidseffecten van elektromagnetische straling kunt voorkomen. De elektromagnetische straling zal niet langer uw vitaliteit nadelig beïnvloeden.


Heeft U last van electrostress?

Herkent u zich zelf in enkele van de volgende (stille) wensen?

  • Had ik maar de energie die eerst had!
  • Ik wil uitgerust uit mijn bed komen!
  • Ik verlang naar nachten doorslapen!
  • Ik wil me kunnen ontspannen in mijn huis!
  • Een dag zonder hoofdpijn lijkt me heerlijk!
  • Ik wens een dag zonder druk op mijn hoofd.
  • Ik wil me weer kunnen concentreren.

Het is goed mogelijk dat u dan hoort bij de groeiende groep mensen die elektromagnetische velden van draadloze telefoons, zendmasten, mobiele telefoons, computers, zendmasten en andere elektronische apparatuur niet kan verdragen.

Mochten er dienaangaande nog onduidelijkheden of vragen zijn, neem dan even contact met  Zonnevlecht, wij helpen u graag verder.

Wat is verzuring?

Hedendaagse voedings- en eetgewoonten evenals stress en een ongezonde levensstijl verstoren ons zuur-base- evenwicht. Steeds vaker zien wij verzuring van het lichaam.