Zonnevlecht, Gezondheidscentrum in Budel

Ontzuren & Ontslakken

Onze huidige voedings- en eetpatroon alsmede stress en een ongezonde levensstijl verstoren de balans tussen zuren & basen in ons lichaam. Wij zien steeds vaker dat verzuring van het lichaam, in combinatie met teveel zuren, het lichaam belasten en veel energie kosten. Op deze manier wordt de basis gelegd voor vele ziekten & klachten, de zogenaamde welvaartsziekten oftewel civilisatose. Dit kunt u tegengaan door te ontzuren & ontslakken.

Maar heel weinig mensen leggen een relatie tussen deze ziekten en een verstoring van het zuur-base-evenwicht. Dit komt doordat mensen de samenhang niet zien of kennen tussen deze relatie. Gezondheid gaat dan ook altijd samen met een evenwicht tussen zuren en basen.

Oorzaken verzuring lichaam

Drie oorzaken van verzuring:
1. Voeding
2. Stress
3. Straling

P. Jentschura heeft een drie stappenplan ontwikkeld naar gezondheid en schoonheid door middel van ontzuren :

  1. Reiniging (7x7 Kruidenthee)
  2. Regeneratie (Wurzelkraft)
  3. Uitscheiding (MeineBase Badzout)

Lichaam ontzuren: begin direct

In eerste instantie zal het lichaam zelf het teveel aan zuren proberen te ontzuren. Het lichaam zal dan mineralen proberen te onttrekken van het lichaam. Deze mineralen bevinden zich onder andere in het skelet, huid, haren en gebit van mensen. Echter wanneer deze natuurlijke mineraaldepots ‘op' zijn, kunnen er ernstige klachten optreden. Tevens zullen door de verzuring zich steeds meer slakken in het lichaam gaan afzetten, wat resulteert in onder andere overgewicht en cellulitis.

Het is dus zeer belangrijk om voldoende basenvormende voedingsmiddelen in te nemen, om zo de zuurvorming van het lichaam tegen te gaan. Mineralen zijn nodig om de zuren te neutraliseren. Door onze verkeerde eetgewoonten en moderne drukke levensstijl is het belangrijk om continu te ontzuren om zo de een ‘goede gezondheid' te behouden. Ontzuren & ontslakken van de Zonnevlecht is hier ideaal voor.

 Direct uw lichaam ontgiften met Zonnevlecht!

Bekijk onze producten om te  ontzuren