Meerstappenfilter_Aqualine_5

Meerstappen filter alkalisch Aqualine 5

E-mailadres
47,01 €
In Stock

Artikel unieke code: Meerstappen filter alkalisch Aqualine 5

De alkalische versie (om basisch water te maken), bestaat uit het meerstappen filter met een losse pH ring. Deze ring verhoogt de pH van het water gedurende lange tijd met 1 punt. Afhankelijk van de pH van uw kraanwater krijgt het gefilterde water een pH tussen de 8,5 en 9,5. Dit is een filter uit de nieuwste generatie filters die er op dit moment bestaan. Hieronder staat een beschrijving van de diverse laagjes. Dit filter past in het Aqualine 12 model welke na 1 januari 2015 is aangeschaft.

De alkalische versie (om basisch water te maken), bestaat uit het meerstappen filter met een losse pH ring. Deze ring verhoogt de pH van het water gedurende lange tijd met 1 punt. Afhankelijk van de pH van uw kraanwater krijgt het gefilterde water een pH tussen de 8,5 en 9,5. Dit is een filter uit de nieuwste generatie filters die er op dit moment bestaan. Hieronder staat een beschrijving van de diverse laagjes. Dit filter past in het Aqualine 12 model welke na 1 januari 2015 is aangeschaft. 

Nieuwste generatie filters

1e laag
Hoogwaardig, met zilver geïmpregneerde, actieve koolstof type 30X60 met een hoge opname.

2e laag
Zeoliet balletjes. Milieu vriendelijke balletjes met een hoge adsorptiewaarde, filtert chloorverbindingen zoals trihalomethaan uit het water en diverse zware metalen, maakt het water zachter.

3e laag
Silica en combi balletjes. De balletjes zijn een combinatie van diverse stoffen waaronder Toermalijn, Zeoliet en Kaolien. Ze hebben een redox functie en een anti bacteriologische werking.

4e laag
Illite balletjes. Geven een ver infrarood frequentie af van 9,36 micrometer. Deze frequentie trilt in dezelfde frequentie als het menselijk lichaam. Hierdoor worden cellen geactiveerd, de micro bloedsomloop wordt gestimuleerd en neemt toe. Ze verzachten het water naar een pH van ongeveer 7,5. Verder hebben ze ook een anti bacteriologische werking.

Dit nieuwe generatie meerstappenfilter haalt tot wel 99,9% van de vervuilende stoffen uit het water

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.