Aqualine_12

Aqualine 12 (12 liter) Tijdelijk uitverkocht

E-mailadres
239,00 €
not_available.gif

Artikel unieke code: Aqualine 12 (12 liter)

Tijdelijk uitverkocht
Aqualine 5 en 12 zijn 4-in-1 systemen. Ze filteren, mineraliseren, vitaliseren en maken er alkalisch/basisch water van.
  • Aqualine 5 en 12 zijn 4-in-1 systemen. Ze filteren, mineraliseren, vitaliseren en maken er alkalisch/basisch water van

  • Geen ander systeem die al deze componenten in 1 apparaat aanbied.

  • Keramisch filter (witte bol) heeft gaatjes ter grootte van 0,2 micron en daarmee worden bacteriën, protozoa, kalk en zware metalen tegengehouden (kalk via de waterleiding bestaat uit combinatie calcium en magnesium. Dit zorgt voor de verkalking van het verwarminselement in een waterkoker). 

  • Dit keramische filter zorgt er ook voor dat het meerstappenfilter minder snel vervuild raakt en daardoor veel langer mee kan. Het meerstappenfilter bestaat uit koolstof, zeoliet, silica zand en bio keramische korrels. Hierdoor wordt het water verder gefilterd, raakt het geurtjes en smaakjes kwijt en wordt de pH-waarde verhoogt naar gemiddeld 8,2.

  • Beide filters moeten na 2.000 liter (gem. 6 ltr. per dag) of na 1 jaar vervangen worden.

  • Mineraalstenen. Deze komen uit een mijn op 400/600 meter diepte waar geen vervuiling meer plaatsvind. De stenen geven zuurstof en 18 verschillende mineralen en sporenelementen af (kijk voor een opsomming in het foldertje). hier wordt o.a. calcium afgegeven (wat onze lichaam nodig heeft) en selenium.

  • Zowel het meerstappenfilter als een deel van de mineraalstenen zijn met colloïdaal zilver geïmpregneerd waardoor er geen bacteriewerking kan plaatsvinden. Hierdoor blijft het water langer vers.

  • Magneetkraan is voorzien van een magneet van 1.200 Gauss. Daardoor wordt het water gevitaliseerd. De watermoleculen vormen een hexagonale structuur, waardoor dit water meer overeenkomt met ons lichaamsvocht.

  • Bij calamiteiten (bijv. stroomuitval) kan met de Aqua 5 en 12 alle soorten water gefilterd worden zoals regenton of slootwater. De systemen hebben geen stroom nodig, kunnen op elke plaats neergezet worden, zijn onderhoudsvriendelijk (slechts eenmaal per jaar filters vervangen en verder niets doen), gaan een leven lang mee

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.