7x7 KruidenThee

  • Ontzurende kruidenthee voor een bewuste balans

7x7 KruidenThee

  •  

  • - unieke receptuur met 49 verschillende kruidensoorten 

  • - de 49 kruiden zorgen voor een continue reiniging van het lichaam 

  • - perfect voor vasten- en ontzuringskuren

  • - uit gecontroleerde ecologische teelt

  • - verkrijgbaar als losse thee of in theezakjes

De kennis over theekruiden en de werking van kruiden wordt al eeuwenlang in de natuurgeneeskunde en zelfs in de moderne farmacie succesvol toegepast. De 7x7 kruidenthee bevat een uniek receptuur van uitgelezen kruiden, zaden, specerijen, wortels en bloesems. 

De harmonische selectie van de 49 ingrediënten van de 7x7 Kruidenthee is niet alleen mild en licht verteerbaar, maar levert ook een waardevolle bijdrage aan de ondersteuning van een gezonde zuur- base huishouding in het lichaam. De kruiden uit de thee zorgen voor een continue reiniging van het lichaam. 

Warm gezet in de winter, in de zomer lekker als verfrissende dorstlesser met munt of limoen, maar ook als limonade (voor de kinderen) kan de 7x7 kruidenthee worden genuttigd. Beleef de wereld van kruiden met deze heerlijke thee. 

tijm

tijm

tijm

melisse

appel

appel

basilicum

basilicum

brandnetel

brandnetel

frambozen

frambozen

lavendel

lavendel

dragon

dragon

duizendblad

duizendblad

waterkers

waterkers

Ingrediënten

Waardevolle, werkzame stoffen uit de natuur

tijm*, kaneelschil*, melissebladeren*, citroengras*, citroenschil*, lavaswortel*, marjoleinkruid*, wilde tijmkruid*, smalle weegbreekruid*, wijngaardbladeren*, hysopkruid*, citroenverbenabladeren*, appel*, artisjokkruid*, daslookkruid*, boekweitkruid*, venkelvruchten - zoet*, komijn*, zilveren lindebloesem*, rozemarijnbladeren*, zoethoutwortel*, anijsvruchten*, basilicumbladeren*, rozebottelschil*, lavendelbloemen*, longkruid*, bonenkruid*, aardbeibladeren*, eucalyptusbladeren*, vlierbloesem*, bessenbladeren*, koriander*, karwijvruchten*, paardebloembladeren*, sinaasappelschil*, hopbloesem*, brandnetelbladeren*, braambesbladeren*, dillevruchten*, blauwe bosbesbladeren*, hibiscusbloesem*, frambozenbladeren*, gemberwortel*, kardamom*, goudsbloembloesem*, dragonbladeren*, dillekruid*, blauwe bosbes vruchten*, rozenbloembladeren*

* Ingrediënt uit ecologische/biologische landbouw (DE-ÖKO-064)

Bereiding

bereiding

Voor 1 liter water heb je 1 el 7x7 kruiden of 2 theezakjes nodig. Voor 1 kopje heb je 1 tl 7x7 kruiden of 1 theezakjes nodig. Water niet in de magnetron verwarmen, dan verliezen de kruiden hun werking. 

Inhoud

van 7x7 KruidenThee


100 g

36 liter 

250 g

90 liter

500 g

180 liter

50 zakjes van 1,75 g

50 kopjes

100 zakjes van 1,75 g

100 kopjes

Creatieve recepten

met 7x7 KräuterTee

Veelzijdig in gebruik. In de zomer als koele dorstlesser, ´s winters als warme huisthee. Stimulerend, verfrissend of fruitig – wees creatief.

7x7 KräuterTee

7x7 KruidenThee 'verfrissend'

7x7 KräuterTee

7x7 KruidenThee 'fruitig'

7x7 KräuterTee

7x7 KruidenThee 'vitaliserend'

7x7 KräuterTee

7x7 KruidenThee met winterspecerijen

Ervaringen

Wat anderen over P. Jentschura zeggen

Elmar Sprink
Elmar SprinkProfessionele wielrenner en triatleet
De producten van P.Jentschura helpen mij om tijdens het duursporten mijn volledige potentieel te benutten. Zonder P.Jentschura zou ik zeker nooit biker van het jaar zijn geworden.
Roland Abächerli
Roland AbächerliWinnaar van de wereldbeker mountainbike
Als sporter heb ik geleerd om aandacht te besteden aan mijn zuur-base-huishouding. P.Jentschura's BasenKuur heeft mij geholpen om topprestaties te bereiken en me daarbij goed te voelen.
Lizz Görgl
Lizz GörglTweevoudig wereldkampioen skiën
De Basische producten van P.Jentschura, met name MorgenStund, hebben ook bijgedragen aan mijn succes. Ik raad ze aan iedereen die iets goeds voor zichzelf wil doen!

Onderscheidingen

voor 7x7 KräuterTee

siegel leserpreis 2017

Basische voeding

Basische voeding

Je bent wat je eet – talrijke basische en lekkere tips voor een gezonde voeding volgens het Jentschura principe en informatie over onze levensmiddelenwereld vindt u in onze themawereld 'Basische voeding'.

Jentschura's BasenKur

Jentschura's BasenKur

Jentschura's BasenKur brengt u weer in evenwicht. Waardevolle informatie en tips voor de planning van uw heel persoonlijke BasenKur vindt u in onze themawereld 'Jentschura's BasenKur'.