3x3 Haartonicum

Kaalheid is een bekend verschijnsel wat veelal bij mannen optreedt en ook bij vrouwen na de overgang. Hoe ontstaat kaalheid:

  1. Het lichaam verliest mineralen wanneer er mineralen nodig zijn om de zuren te neutraliseren. 
    2. De opslagplaats van de lichaamseigen mineralen die het eerst wordt aangesproken is de haarbodem. 
    3. Het jarenlang verbruiken van mineralen uit dit lichaamsgebied om zuren en gifstoffen te neutraliseren veroorzaakt haaruitval bij de mannen en soms al op jonge leeftijd. Vrouwen worden hiermee pas op hoge leeftijd geconfronteerd of helemaal niet.

Kaalheid bestrijden met 3x3 Haartonicum

3x3 Haartonicum bevat 21 etherische oliën, ethylalcohol, aqua en zuurstof. Ontelbare haren worden via de hoofdhuid van veel belangrijke voedingsstoffen voorzien. 3x3 Haartonicum ondersteunt dit met haar stimulerende werking. Gebruik:
De fles 3x3 Haartonicum is van een goed sluitende beschermdop voorzien. Bij het openen moet de fles stevig worden vastgehouden en de dop dient naar rechts te worden gedraaid. Enkele druppels 3x3 Haartonicum moeten twee tot drie keer met een pipet zuinig op de hoofdhuid worden gedruppeld en zacht ingemasseerd. 3x3 Haartonicum kan ook in combinatie met basisch loog (MeineBase Badzout) en/of gemengd met vitamine E worden aangebracht.
Een belangrijke maatregel om kaalheid te voorkomen is om de ergste bronnen van zuren en gifstoffen te reduceren of zelfs te vermijden. Vervolgens moet er gezorgd worden voor een drastische verhoging van de toevoer van energierijke mineralen die geschikt zijn om te neutraliseren. 

Gebruik daarom naast 3x3 Haartonicum Wurzelkraft ter aanvulling van energierijke mineralen voor het lichaam!